NEPOŽELJNI BROZOVIĆ ZOVE VELIKANA Hrvat počeo pratiti engleski klub na Instagramu

Foto: Getty Images / Guliver Image

MARCELA BROZOVIĆA navijači Intera tjeraju nakon što je skrivio penal u porazu od Sampdorije, u 30. kolu Serije A. Hrvatski veznjak već neko vrijeme ne igra na visokoj razini u redovima talijanske momčadi, u kojoj se sukobio s bivšim trenerom Frankom de Boerom, nakon čijeg je odlaska započeo igrati, ali je to kratko trajalo.

Stigao je Stefano Pioli, pokušao preporoditi Broza, no ni to nije uspjelo, a penal protiv Sampdorije, kada ga je lopta pogodila u ruku, bila je kap koja je prelila čašu kod navijača.

Nije tajna kako hrvatskog reprezentativca žele Chelsea i Arsenal, a sada se u utrku uključio i Manchester United. Engleski klubovi spremni su za njega ponuditi i do 30 milijuna eura, a čini se da je Brozović odabrao gdje bi najradije želio igrati. 

Mediji s Apenina sve prate, pa i nogometaše na društvenim mrežama, gdje je bivši igrač Dinama često aktivan. On je jučer započeo pratiti službenu stranicu Uniteda na Instagramu i nakon remija Crvenih vragova s Evertonom (1:1) također označio objavu da mu se to sviđa. 

Jose Mourinho se pravio lud na pitanje o tome želi li uz Ivana Perišića na Old Traffordu vidjeti i Brozovića, ali se čini kako u priči ima istine. To će pokazati ljetni prijelazni rok.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.