Neredi u Srbiji: Tuča navijača i policije u Nišu, Pazarci tvrde da su Grobari zapalili zastavu Sandžaka

NAKON utakmice u kupu između Radničkog i OFK Beograda u Nišu, domaći navijači su se sukobili s policajcima oko stadiona pri čemu je ozlijeđen jedan policajac.

Navijači su policiju i goste gađali kamenjem, a policija je u pokušaju da osigura red ispalila jedan hitac u zrak, prenosi Mondo.

Hitna pomoć u Nišu potvrdila je da je u sukobima jedan policajac ozlijeđen. Utakmica je završila pobjedom Beograda 1:0.

Neredi u Novom Pazaru

Bez nereda nije prošla utakmica u Novom Pazaru. Partizan je u kupu lako dobio domaćine 3:0, no i ta je utakmica dobila "treće poluvrijeme".

Utakmica je dva puta prekidana, no nije bilo većih incidenata. Nakon susreta su se domaći navijači sukobili s redarima i policijom, a igrači Partizana su morali čekati gotov dva sata da policija osigura prolazak kroz grad.

Na utakmici je bilo 300-njak navijača Partizana koji su se također zakačili s redarima prilikom ulaska na ograđeni dio tribine gdje su bili smješteni.

Navijači Novog Pazara su tijekom utakmice vikali "Ovo je Sandžak", a neki su pokazivali i turske i albanske zastave.

Press piše da organizatori utakmice tvrde da su Grobari na utakmici zapalili zastavu Sandžaka. Pazarci tvrde da su se Grobari sukobili s redarima i da je dvoje navijača završilo u bolnici. Navode i da se dvoje ljudi iz Beograda predstavilo kao policija i da su se cijelu utakmici pokušali sukobiti s osiguranjem.

No, u Partizanu su oštro demantirali bilo kakve sukobe s redarima i naveli da su domaći navijači provocirali isticanjem velikih zastava Turske i Albanije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.