Nesportski potez Modrića dijeli se društvenim mrežama. Pogledajte zašto ga prozivaju

Foto: Profimedia

SNIMKE s utakmice Valencije i Real Madrida i dalje se dijele društvenim mrežama. Navijači Reala ukazuju na ono što smatraju sučevom pogreškom, a navijači Valencije na trenutke koji su za njih sporni. Ovaj koji se danas širi X-om (bivši Twitter) uključuje Luku Modrića.

Podsjetimo, riječ je o ligaškoj utakmici zadnjeg kola u španjolskom prvenstvu u kojoj su Valencia i Real podijelili bodove nakon 2:2. Valencia je imala prednost od dva gola razlike, a Real u 98. minuti zabio i treći put. Gol Judea Bellinghama bio je poništen jer je sudac odsvirao kraj u trenutku kad je lopta letjela prema njemu, spremnom na vrhu peterca.

Bellingham smirivao svađu, Modrić odgurnuo suparnika

To je izazvalo proteste Realovih igrača kod suca, zbog čega je Bellinghamu pokazan i crveni karton. Snimka koja se dijeli društvenim mrežama pokazuje engleskog veznjaka nakon izjednačujućeg Realovog gola kako prilazi Valencijinom Hugu Duri i pokušava ga odmaknuti iz verbalnog sukoba sa strijelcem Viniciusom. 

I dok je Bellingham tom prilikom bio smiren, Modrić nije bio takav. Došao je do Valencijinog napadača i odgurnuo ga. Tu snimku možete pogledati ovdje.