Nevjerojatan peh za mladog igrača Osijeka. Ponovno će dugo izbivati s terena

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

MLADI napadač Osijeka Luka Branšteter (21) baš nema sreće s ozljedama. Tek što se prošlog prosinca vratio treninzima nakon osmomjesečne pauze uzrokovane ozljedom prednjeg križnog ligamenta, ponovno se ozlijedio, a u pitanju je isto koljeno s jednakom dijagnozom kao i uoči prve operacije koju je imao u svibnju prošle godine.

"Sada je nužan novi operativni zahvat i jasno je da ga ponovno neće biti duže vrijeme na zelenom terenu. Branšteter se nesretno ozlijedio na jednom od prošlotjednih treninga kada je pucao ka vratima, no tijelo mu se u tom trenutku „zarotiralo“, opterećenje je ostalo na koljenu desne noge te su magnetska rezonancija i CT pregled pokazali i potvrdili re-rupturu ligamenata", objavio je osječki klub.

Branšteter je svoje prve nogometne korake napravio u Cibaliji odakle je kao 15-godišnjak prešao u akademiju Osijeka. Za prvu momčad je do sada odigrao jednu minutu 2021. godine, a u 20 nastupa za drugu momčad zabio je četiri gola prije nego je 2022. godine otišao na posudbu u slovenski Aluminij. Prošlu sezonu je igrao na posudbi u Slaven Belupu i potom Cibaliji prije nego se prvotno ozlijedio. U prošlom kolu protiv Rudeša je bio na klupi i očekivalo se da bi uskoro mogao dobiti priliku.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.