Nevjerojatno: Benitez je već izbačen iz Kupa Kralja jer mu je nastupio igrač koji nije smio

Screenshot: Twitter

REALOV TRENER ništa nije naučio iz gluposti koja ga je 2001., koštala izbacivanja iz španjolskog Kupa, kada je na klupi Valencije svjedočio ispadanju od također trećeligaša Novelde.

I tada je njegova momčad pobijedila u gostima (1:0), ali slavlje u prvom kolu Kupa nije moglo biti pirovije, jer i prije 14 godina mu je nastupio igrač koji nije smio, konkretno, Valencija je izbačena zato što je Benitez u momčadi imao četiri igrača iz zemalja van EU, jednog više nego što je dopušteno na utakmicama Kupa.
 
Greška je bila u potpunosti njegova, jer je zadnje dvije minute uveo višak stranaca, pa su mu na terenu uz Argentince Ayalu i Aimara, bili Srbin Đukić, te Rumunj Serban.
 
Ali te sezone uprava Valencije mu je oprostila ovakav gaf, nakon što se do kraja sezone u kojoj je izletio iz Kupa na ovakav način, itekako iskupio naslovom prvaka Španjolske.
 
S obzirom kakvi su mu ove godine ugled i rezultati u Realu, čini se kako će ogroman gaf s igranjem Čeriševa protiv Cadiza biti jedan od zadnjih čavala u lijes njegove trenerske gaže u klubu u kojem je potekao. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.