Nezaustavljiva Valencia slavila protiv Alavesa i zadržala drugo mjesto ispred Real Madrida

 Foto: Getty Images / Guliver Image

VALENCIA je u današnjoj utakmici u okviru 10. kola španjolske La Lige slavila u gostima protiv Alavesa s 1:2. 

Igrači Alavesa imali su dvije dobre prilike u prvom poluvremenu, ali ih nisu iskoristili. Prvo je pokušao Alfonso, nakon njega El Haddadi ali obojica su bili neprecizni.
 
Kazna za propuštene prilike došla je u 34. minuti. Nezaustavljivi Simone Zaza nakon asistencije Pereire pogodio je za vodstvo gostiju i na odmor otišli sa 0:1.
 
Na samom početku drugog dijela, u 49. minuti domaćini su uspjeli izjednačiti. Nakon sjajno izvedenog kornera El Hadadija, na loptu je naišao Alexis i pogodio glavom za 1:1.
 
U 66. minuti nastavka Valencija dolazi i do drugog pogotka. U gužvi u šesnaestercu domaćina netko je igrao rukom, a sudac  Gonzales je bez imalo razmišljanja pokazao na bijelu točku. Kazneni udarac izveo je Rodrigo i pogodio za vodstvo 1:2, što se na kraju pokazalo i kao konačan rezultat utakmice.
 
Valencia je ovom pobjedom zadržala drugo mjesto prvenstvene ljestvice s četiri boda ispred Real Madrida koji ima utakmicu manje. Prva je i dalje Barcelona s 25, također s utakmicom manje od ''Šišmiša''. Alaves drži pretposljednje mjesto s devet poraza u deset odigranih dvoboja.
 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.