Nitko nema pojma tko će biti novi Leicesterov trener: I veliki Nizozemac je kandidat

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAKON što su engleske kladionice blokirale okladu da će Roy Hodgson biti sljedeći Leicesterov trener na Otoku, su svi mislili da će upravo bivši engleski izbornik biti novi menadžer prvaka.

Ali jučer je na sastanku u Leicesteru navodno bio i Martin O'Neill. Izbornik Sjeverne Irske je, prema Daily Mailu, najveći kandidat za Ranierijevu poziciju, osobito nakon sjajnih igara irskih autsajdera na zadnjem Europskom prvenstvu.

U kombinacije je ušao i veliki Guus Hiddink. Kad je Nigel Pearson 2015. godine odlazio iz Leicestera, Nizozemac je također bio u igri. Tajlanđani su bili spremni platiti brda i doline, no Hiddink je na kraju odustao navodno zato što nije navikao na borbu za opstanak.

Jedan od kandidata je i spomenuti Paerson koji je spasio "lisice" od ispadanja pretprošle sezone pa dobio otkaz. Paerson je omiljen među Leicesterovim navijačima, a navodno je nekoliko puta već razgovarao sa šefovima kluba oko mogućeg povratka.

Vichai Srivaddhanaprabha uopće ne priča s engleskim medijima koji informacije o novom treneru dobivaju najviše preko svojih veza i poznanstava, no situacija će biti puno jasnija nakon sljedećeg kola, u kojem Leicester igra protiv Hull Cityja.

Nastave li prvaci igrati kao protiv Liverpoola kojeg su pobijedili 3:1, najrealnija je opcija da do kraja sezone momčad vodi aktualni trener Craig Shakespeare koji ima odličan odnos s igračima i uživa njihovo veliko poštovanje. Shakespeare je bio pomoćni trener u klubu od 2011. godine i navijači smatraju da je zaslužio pravu priliku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.