NIZOZEMSKA INVAZIJA NA OTOK Baklje Feyenoordovih navijača obasjale tmurni Manchester

Foto: Twitter

VEČERAS od 20:45 na Etihadu utakmicu petog kola Lige prvaka skupine F igraju vodeći City i fenjeraš Feyenoord.
 
Nizozemska momčad u prva četiri kola nije osvojila ni boda, no očajan nastup ove sezone u Europi nije spriječio armiju njihovih navijača da naprave pravu invaziju na Manchester.
 
Njih čak četiri tisuće došlo je na sjever Engleske i tmurni te kišni Manchester obasjali su bakljama i ostalim pirotehničkim sredstvima. Nizozemci su okupirali Shambles Square, a unatoč činjenici da navijače Feyenoorda prati glas jedne od najopakijih navijačkih skupina u Europi, previše policije koja ih je čuvala i nije bilo.
 
Mali broj policajaca pazio je na okupljene navijače, a očekuje se dolazak njih oko stotinu na stadion uoči početka utakmice. Nikakvih problema nije bilo, nizozemsko slavlje u srcu Manchestera proteklo je bez ikakvih incidenata, a navijači su se zabavljali tako što su u zrak puštali banane na napuhavanje. 
 
Prije godinu dana navijači Feyenoorda također su gostovali u Manchesteru. Njihova momčad bila je u skupini Europa lige s Unitedom, a navijači nizozemske momčadi izazvali su nerede u kojima je jedna žena završila u bolnici nakon što je pogođena bocom u glavu.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Liga prvaka, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Liga prvaka

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.