Francuska - Njemačka 1:0

Njemački izbornik: Ne krivite Hummelsa. Kimmich: Nismo bili lošiji od Francuza

Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach/Guliver

NJEMAČKA je u prvom kolu skupine F Europskog prvenstva izgubila od Francuske 1:0, a nakon utakmice u njemačkom taboru nisu nezadovoljni igrom protiv svjetskih prvaka i europskih doprvaka.

"Bila je to utakmica iznimnog intenziteta. Bili smo ravnopravni i borili se do kraja. Jedan autogol je odlučio utakmicu. Ne možemo kriviti Matsa. To je bila nesreća. Znali smo da su Francuzi odlični u kontranapadima. Nismo mogli sve zaustaviti. No ne mogu ništa zamjeriti igračima koji su se borili i ostavili sve na terenu. Nedostajalo nam je prodornosti u zadnjoj trećini. Izgubili smo i svi su razočarani, ali još uvijek su pred nama dvije utakmice u kojima sve možemo ispraviti", rekao je njemački izbornik Joachim Löw, čiju momčad čekaju utakmice s Mađarskom i Portugalom.

Slično razmišlja i Bayernov nogometaš Joshua Kimmich.

"Nismo bili lošija momčad. Bilo je malo prilika na obje strane, a mi smo izgubili zbog nesretnog autogola. Šteta, mislim da smo zaslužili bod. Imamo kvalitetu i možemo se nositi s najboljim momčadima. U sljedećoj utakmici moramo pokazati da smo i mi u tom društvu", poručio je Kimmich.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.