TRANSFERI

Njemački velikani žele Dinamova junaka juniorske Lige prvaka

Foto: Goran Stanzl / Pixsell

DINKO HORKAŠ, mladi (20) golman Dinama, istaknuo se obranama četiriju penala u raspucavanjima protiv Lokomotiva iz Moskve i Liverpoola kojima je kao kapetan juniorsku momčad Modrih odveo u četvrtfinale juniorske Lige prvaka.

Vratar visok 192 centimetra u Dinamo je došao prije osam godina iz rodnog Siska i Segeste, a ove sezone bio je na četiri kolosijeka: uz spomenuti juniorski LP, nastupa s Dinamom II u Drugoj HNL, s U-23 momčadi igrao je polufinale Premier League International kupa, a kao nagradu za sjajnu sezonu, trener Bjelica bio ga je priključio i seniorskoj momčadi. 

Odlične Horkaševe obrane su golmana U-21 reprezentacije Hrvatske gurnule u fokus nekoliko uglednih bundesligaša. Bild piše da su za Dinamovog vratara zainteresirani Eintracht i Werder, ali da je Schalke najozbiljniji u namjeri da ga dovede. 

Najčitaniji njemački list navodi da Horkaš ima ugovor s Dinamom do ljeta 2020. i da se u juniorskom LP-u istaknuo kao vođa i specijalist za penale.

Ističe i da bi Schalke ovog ljeta mogao doživjeti velike promjene u golmanskom dijelu: "Prvi vratar, 22-godišnji Alex Nubel, na meti je Bayerna, a osam godina stariji Ralf Fahrmann neće vječno biti rezerva."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.