Nova teška ozljeda? Klub potvrdio povredu bivšeg hrvatskog reprezentativca

Foto: Profimedia

MARKO ROG pretrpio je novu ozljedu zbog koje će ponovno morati pauzirati. U pripremnoj utakmici za sezonu njegov Cagliari igrao je protiv Romine U-19 momčadi, a bivši hrvatski reprezentativac dobio je tijekom nje udarac u lijevo koljeno zbog čega je morao biti zamijenjen u 57. minuti. Cagliari je objavio da je riječ o ozljedi prednjeg križnog ligamenta.

Rog je dvaput kroz karijeru imao ozljedu tog dijela tijela i dvaput je morao dugo pauzirati. U sezoni 2020./21. propustio je 26 utakmica za klub i nije ga na terenu bilo 166 dana, a još je duže trajao oporavak od iste ozljede sezonu kasnije. Ukupno 33 utakmice i 244 dana trajala je pauza danas 28-godišnjeg veznjaka koji je kroz karijeru odigrao 21 susret za hrvatsku reprezentaciju.

Rog je karijeru započeo u Varaždinu, igrao za Split i Dinamo prije no što je otišao u Napoli u poslu za koji Transfermarkt piše da je bio vrijedan 13.5 milijuna eura. U jednoj je sezoni bio posuđen Sevilli, a potom 2019. i Cagliariju, čiji je i danas član. Zbog teških ozljeda za taj je talijanski klub, povratnika u Serie A, odigrao tek 79 utakmica uz učinak od tri gola i tri asistencije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.