Novi preokret oko Brozovića. Di Marzio: Ponovno se pregovara, Saudijci su popustili

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

TRANSFERNA saga oko Marcela Brozovića dobila je novi nastavak. Kako je objavio Gianluca Di Marzio, pregovori saudijskog Al Nassra i milanskog Intera, koji su u kasnim satima četvrtka prekinuti, ipak su nastavljeni tijekom petka. Očekuje se da bi do kraja tjedna mogao biti postignut i konačni dogovor.

Di Marzio od samog početka detaljno prati ove pregovore pa je tako u četvrtak navečer prvi objavio neočekivani prevrat u pregovorima za koje se smatralo da su zaključeni. Al Nassr je Interu ranije nudio 23 milijuna eura odštete, što je talijanski klub prihvatio, ali su Saudijci onda u četvrtak iz nepoznatih razloga odlučili smanjiti ponudu na 15 milijuna (13 + bonusi). Inter je tu ponudu odbio i prekinuo pregovore.

Priča ide dalje

Podsjetimo, Brozović je u četvrtak u večernjim satima nakon dugog oklijevanja i pregovora prihvatio ponudu Al Nassra. Klub iz Rijada mu je nudio godišnju plaću od 20 milijuna eura, ali Brozović je poslao protuponudu po kojoj bi zaradio 100 milijuna za tri godine, što su Saudijci na kraju i prihvatili. Ipak, nakon toga su htjeli promijeniti raniji dogovor s Interom, što im nije uspjelo.

Sada se ipak čini da bi dogovor mogao biti postignut jer su Saudijci popustili i ponovno povisili svoju ponudu za Brozovića. Doduše treba vidjeti kako će se razriješiti problemi koje je uzrokovao sam Brozović.

Di Marzio je pisao kako je hrvatski reprezentativac od Intera zatražio otpremninu za odlazak u Al Nassr. Dugo se naglašavalo kako je Brozoviću prioritet transfer u Barcelonu pa je, čini se, htio izvući financijski maksimum ako već odlazi u Saudijsku Arabiju. Pitanje je kako će na to reagirati Saudijci.