ROMEO BECKHAM

Objavljen je video profesionalnog debija Beckhamovog sina. Smiju mu se u komentarima

Screenshot: Twitter

SIN DAVIDA BECKHAMA, Romeo Beckham, debitirao je prije dva dana u profesionalnom nogometu za američkog trećeligaša Fort Lauderdale.

19-godišnji sin Unitedove legende debitirao je na veznoj poziciji, koju je igrao i njegov otac. Zaigrao je za momčad koja služi kao rezervna Inter Miamiju, klubu kojem je Beckham vlasnik. 

Video otkriva da debi nije bio sjajan

Prvi izvještaji s utakmice bili su pozitivni, američki mediji pisali su da je odigrao vrlo dobar susret, a onda je Sky Sports objavio video njegovog debija.

Kad se radi takvi videozapisi, obično se radi o kompilaciji najboljih poteza nekog igrača, a za vjerovati je kako je i ovoga puta to bio slučaj. I tu je došlo do potpunog cirkusa u komentarima ispod objave.

Osim što video traje samo 28 sekundi, on ne prikazuje neke sjajne poteze kojima bi mladi Beckham oduševio gledatelje. Na snimci se vidi trenutak prije početka utakmice, prikazana su dva prosječna centaršuta koja je Beckham ubacio u ruke protivničkog vratara i trenutak kad je napustio igru.

Komentatori mu se rugaju

Ne baš impresivan debi ismijan je u komentarima ispod objave. "Jabuka ipak pada daleko od stabla", glasi jedan od prvih komentara, a na njega se nadovezuje drugi: 

"Dva ubačaja. Kakav nastup. Da nije Beckhamov sin, nikad nigdje ne bi zaigrao."

Jedan od komentatora odlučio se našaliti na Beckhamov, ali i na račun Newcastlea. 

"Jedina dva poteza koja ste imali za izdvojiti su dva loša ubačaja koja je golman ulovio u ruke... Kad će ga Newcastle dovesti?", zapitao se komentator. 

"Zamisli kakav si nogometaš kad u ligi MLS-ovih rezervi izgledaš ovako", pita se drugi, a jedan komentator dodaje: "Dva loša centaršuta i izlazak iz igre? Nek se drži karijere modela."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.