Obradović nakon šokantnog poraza Partizana: Nemoguće je to što nam se dogodilo

Foto: EPA-EFE

PARTIZAN je kao domaćin iznenađujuće izgubio od SC Derbyja 84:83 u prvoj utakmici četvrtfinala ABA lige. Studentski centar je nošen sjajnom igrom Hrvata Zvonimira Ivišića (19) došao do velike pobjede u Beogradu. Ivišić je imao 22 poena i 13 skokova u samo 23 minute, čime je značajno pridonio pobjedi crnogorske momčadi.

Partizan je u posljednjih deset minuta uspio preokrenuti, a u posljednjih pet minuta favorizirani domaćin imao je plus šest. Ivišić je u posljednjoj minuti zakucao i izborio dodatno slobodno bacanje, koje je pretvorio u vodstvo 84:83. Kevin Punter promašio je tricu za pobjedu Partizana pa je Studentski centar Derby poveo 1:0 u seriji.

Nakon utakmice poraz svoje ekipe komentirao je trener Partizana Željko Obradović: "Da, 0:1 je za njih, čestitam SC Derbiju, u najavi sam rekao da uvijek pripremaju dobru utakmicu protiv nas. Ušli smo ležerno i zahvaljujući tome smo izgubili, nevjerojatan je podatak da je u zadnjih pet minuta bilo 11:4 za njih, kad se lomila utakmica i s iskustvom koje imamo, to je nemoguće. Primali smo sve, ali eto, dogodilo se. Vode 1:0, čeka nas tamo utakmica, na nama je da vratimo seriju u Beograd."

"Nemam pojma gdje je"

Osvrnuo se i na podatak da je Partizan imao 20 skokova manje od protivnika: "Nema drugog objašnjenja osim ogromne želje, ja trebam otići i pitati da li oni individualno znaju neke igrače, to je suština. Da li smo mi pripremili utakmicu, da smo vodili računa, da smo dali podatke, da u situaciji kad nemaš bonus, da gledaš igrača koji šutira tricu ili da gledaš igrača koji ide na skok. Tako da, to je evidentno... Napravit ćemo analizu, pa ćemo vidjeti."

Veoma je čudna i situacija oko mladog centra Partizana Tristana Vukčevića koji je ovih dana na odmoru u Americi, a Obradović o tome nije znao ništa: "On je u Americi. Ja nemam pojma, nemam pojma gdje je. Dobio je dozvolu da ode, i to je to, sve što znam."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.