Obregon zahvalio bogu nakon golčine na Poljudu. Javio mu se bivši hajdukovac

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL, Screenshot: Instagram

RIJEKA je u 20. kolu SuperSport HNL-a pobijedila Hajduk 2:1 iako je na poluvremenu gubila 1:0. Splićani su poveli u 15. minuti golom Rokasa Pukštasa, ali su gosti u nastavku okrenuli. Prvo je Jorge Obregon svojevrsnim škaricama u 55. minuti poravnao na 1:1, a pobjedu Rijeci, kojoj je VAR u međuvremenu poništio jedan gol, donio je Lindon Selahi također prekrasnim pogotkom u 62. minuti.

Obregon se nakon susreta oglasio na Instagramu. Uz fotografije proslave pogotka i pobjede napisao je: "Hvala ti, Bože." Objavu su komentirali igrači Rijeke Marco Pašalić i Selahi, javio se Princ Ampem, koji je ranije nastupao za riječki sastav, a poruke podrške poslali su i brojni drugi nogometaši.

Među njima bio je i Tonio Teklić, Obregonov bivši suigrač iz Varaždina. Teklić, nekadašnja nada Hajduka, danas nastupa za Karagumruk, gdje je na posudbi iz Trabzonspora. Obregonu je napisao "Brate, voliš Poljud?", a Obregon je odgovorio: "hahah, tvoj dom."

Teklić je eksplodirao u Varaždinu

Teklić je karijeru započeo u Hajduku, za koji je nastupio 37 puta i postigao dva pogotka. Uvijek ga se procjenjivalo kao velikog talenta, ali nikada u splitskom klubu nije uspio napraviti taj iskorak. Njegovo ime bilo je prvo koje je spomenuo Mindaugas Nikoličius kada je postao sportski direktor kluba, komentirajući da mu nije jasno da ga pola lige zove za posudbu Teklića, a on u Hajduku ništa ne igra.

Stvari se u Hajduku nisu posložile za njega, ali je zato u Varaždinu prošle sezone eksplodirao te u 34 utakmice zabio devet golova i dodao dvije asistencije. Krasili su ga sjajan dribling i udarac iz daljine, zbog čega se i očekivalo da će neki strani klub doći po njega, iako se uvijek spominjao i povratak u Hajduk kao opcija.

Na kraju je otišao u Trabzonspor, koji je u tom trenutku vodio hrvatski trener Nenad Bjelica. Međutim, ondje se nije nametnuo pa je u zimskom prijelaznom roku otišao u Karagumruk.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.