Odgađa se spektakl, Tyson se ne može boriti s Paulom zbog zdravstvenih problema

Foto: Profimedia

BOKSAČKI meč između legendarnog Mikea Tysona i bivše influenserske superzvijezde Jakea Paula, koji se trebao održati 20. srpnja na stadionu Dallas Cowboysa, odgođen je zbog zdravstvenih problema Iron Mikea. Novi datum borbe bit će objavljen idućeg petka, 7. lipnja.

"Želim zahvaliti mojim navijačima diljem svijeta na potpori i razumijevanju. Nažalost, upalio mi se čir, a liječnici su mi savjetovali da usporim s treninzima na nekoliko tjedana kako bih se odmorio i oporavio", rekao je 57-godišnji Tyson u priopćenju koje su objavili njegov izdavač i Netflix.

"Tijelo mi je u boljem stanju nego što je bilo još od devedesetih i uskoro ću se vratiti punim treninzima. Jake Paul, ovo ti je možda kupilo malo vremena, ali na kraju ću te svejedno nokautirati i zauvijek izbaciti iz boksa. Cijenim strpljenje svih, jedva čekam da vam priuštim nezaboravnu izvedbu kasnije ove godine."

Problem se javio u avionu

Tysonu se ovog tjedna na letu iz Miamija za Los Angeles upalio čir te je boksač osjetio mučninu i vrtoglavicu 30 minuta prije slijetanja. "Zahvalan je liječničkom osoblju koje mu je pomoglo", rekao je Tysonov predstavnik za CNN.

Njegov protivnik zadovoljan je odgodom jer želi Tysona u optimalnom stanju. "Potpuno podržavam odgodu priredbe kako Tyson na dan borbe ne bi imao isprike. Moji fanovi znaju da se ne želim boriti s Tysonom ako nije u najboljem stanju, ali ne brinite, kad uđemo u ring, bit ću spreman na senzacionalan finiš i pobjedu. Paul protiv Tysona bit će borba za povijest", rekao je 27-godišnji bivši youtuber.

Paul se boksa prihvatio 2018. godine i od tada ostvario devet pobjeda (šest nokautom), uglavnom protiv drugih celebrityja i MMA boraca, uz jedan poraz od Tommyja Furyja, polubrata donedavnog svjetskog prvaka Tysona Furyja.

Tyson (50-6-2) posljednji profesionalni meč imao je 2005., a 2020. se vratio ekshibicijskom borbom protiv još jedne vremešne legende Roya Jonesa Jr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.