KUTIJA ŠIBICA

Odigrana polufinala Kutije šibica, evo tko se bori za naslov

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

EKIPE Poliklinike Milojević i Krešimir Keta Bandić izborile su finale jubilarnog, 50. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica u Zagrebu. Poliklinika Milojević je u polufinalu svladala Keraterm Centroplinomont s 4:2, dok je mostarski Krešimir Keta Bandić boljim izvođenjem sedmeraca bio bolji od Juicy Maraske s 9:8 (4:4).

Ekipa Krešimir Keta Bandić je nakon sedmeraca izbacila favorizirani Juicy za koji nastupa niz hrvatskih, slovenskih i BiH futsal reprezentativaca. Apsolutni junak dvoboja bio je i zasad najbolji igrač Kutije Josip Božinović, koji je u dvoboju zabio tri gola (8., 27., 28.), a bio je i precizan u raspucavanju kada je pogodio još četiri puta. Ivan Ivanković je također zabio za Ketu, koja je vodila s 4:2, da bi Juicy pogocima Franca Jelovčiča izborio sedmerce. Jelovčić je također zabio hat-trick, strijelac je bio i Tiho Novak, a ključni sedmerac je Marko Čolak obranio Žigi Čehu.

Finale u srijedu

Poliklinika Milojević je opravdala ulogu favorita, vodila je 3:0 pogocima Kristijana Grbeše, Kristijana Čekola  i Davora Kanjuha. Keraterm Centroplinomont se iznenađujuće vratio golovima Ivana Lekića i Ivana Bandića, da bi konačan rezultat postavio Miho Prgomet.

Finale je u srijedu, kada će se igrati i završni susret veteranskog turnira između Promotionplay Domograda i Senjak hoteli Matan, dok će se kod djevojaka za naslov pobjednica Kutije boriti ekipe Michieli Tomić i ŽMNK MC Plus-Agra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.