Olimpija protiv Rijeke zabranila ulaz hrvatskim državljanima na domaće tribine

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

RIJEKA u četvrtak, 29. kolovoza, gostuje kod ljubljanske Olimpije u uzvratnoj utakmici play-offa Konferencijske lige. Prva utakmica na Rujevici završila je remijem 1:1. Ipak, Riječane veseli pobjeda protiv Osijeka na Opus Areni od 2:0 i s puno optimizma putuju u Sloveniju.

Za uzvrat u glavnom gradu Slovenije vlada velik interes navijača s obje strane. Riječani su dobili određeni broj ulaznica za gostujući sektor, a Slovenci su odlučili osujetiti one koji bi se pokušali ugurati među domaće navijače na njihovim tribinama. 

Iz Olimpije su poručili: "Prilikom personalizacije svi navijači s hrvatskom putovnicom ili hrvatskim osobnim dokumentom bit će odbijeni na ulazu! Šanse za ulazak na stadion su nikakve - bez iznimaka!"

"Nakon Osijeka smo radili samo regeneraciju, utorak će nam biti prvi trening u pripremi za četvrtak. Nekoliko puta smo pogledali domaću utakmicu protiv Olimpije, mislim da neće biti nekih iznenađenja. Spremit ćemo se kako bismo u četvrtak mogli dati sve od sebe, biti maksimalno koncentrirani i ostvarili veliki uspjeh plasmanom u grupnu fazu UEFA Konferencijske lige", rekao je trener Rijeke Radomir Đalović, koji je analizirao utakmice Olimpije.

"Ova utakmica znači i previše za mene"

"Gledajući njihove utakmice protiv Celja i dvije europske vidjeli smo da na domaćem terenu igraju agresivnije i malo više napadački. Drugačiji su, ali bit ćemo i mi drugačiji", dodao je. Za Radomira Đalovića dvoboj protiv Olimpije bit će najznačajnija utakmica dosadašnje trenerske karijere:

''Ova utakmica znači i previše za mene, ali prije svega za Rijeku za ove igrače koji imaju izuzetnu kvalitetu. Zbog njih i zbog kluba želim da naprave taj iskorak, da izbore Konferencijsku ligu i da igraju utakmice protiv velikih klubova kako bi na najvećoj sceni još jednom pokazali svoju kvalitetu.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.