"ON JE NOGOMETNI BANDIT" Najbolji srpski sudac na žestokom udaru

Foto: Guliver Image/Getty Images

PARTIZAN je golom Bojana Ostojića u završnici utakmice nanio prvi ovosezonski poraz Vojvodini, a klub iz Novog Sada za poraz je okrivio suca Milorada Mažića.
 
"On je nogometni bandit, sudio je pristrano od prve minute", poručio je Dragoslav Vuković, jedan od čelnih ljudi Vojvodine, te dodao da taj klub više neće igrati u utakmicama u kojima Mažić bude delegiran.
 
Ubrzo su njegovo riječi dobile i službenu potvrdu jer se Vojvodina oglasila priopćenjem.
 
"Uložit ćemo službenu žalbu na njegovo suđenje. Mažić je cijelu utakmicu imao neujednačen kriterij, pomagao Partizanu sudeći prekršaje u zoni udarca, a naše igrače upozoravao da će dobiti žute kartone za prekršaje na sredini terena. Snimku utakmice poslat ćemo i UEFA-i.
 
Nije ovo prvi put da nas taj sudac ošteti protiv Partizana, prošle sezone je propustio dosuditi nam očigledan penal. I tada je izravno utjecao na rezultat. 
 
Ako nam još jednom delegiraju Mažića, an travnjak ćemo izvesti naše pionire, koji su prvaci Srbije. Čak i ako budemo igrali protiv Zvezde i Partizana, uz Mažića će na travnjaku biti naši pioniri jer nadmetanje našeg prvog tima s njim u ulozi suca nema više nikakvog smisla. 
 
Ponosni smo što je Mažić, koji je bio član našeg kluba u mlađim kategorijama, dio svjetske sudačke elite, ali nećemo dozvoliti da se igra s našim imenom i ugledom."
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.