TRANSFERI

Otišao iz Dinama pa napisao emotivnu poruku: Najteži i najtužniji trenutak za mene

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

DINAMO je jučer prodao Komnena Andrića (27) u francuski Clermont. Dinamo je srpskog napadača, kojeg je doveo prije tri godine iz zaprešićkog Intera, prodao u transferu koji iznosi oko milijun eura. Andrić je potpisao ugovor do 2026. godine, a dan poslije se emotivnom objavom oprostio od Modrih.

"Institucijo Dinamo, tako ću početi. Došao je i taj najteži i najtužniji trenutak za mene. Nakon četiri najljepše godine u dosadašnjoj karijeri došlo je vrijeme da se oprostim od plave obitelji. Odlazim uzdignute glave jer sam u svakom trenutku dao svoj maksimum za ovaj dres. Kako na terenu, tako i van njega. Prije svega, hvala svima što ste me od prvog dana prihvatili na najljepši mogući način", piše Andrić.

Andrić: Zagrebe i Hrvatsko, do sljedećeg viđenja

"Najveće hvala mojim suigračima, mojim 'bakićima', zbog kojih sam se osjećao kao kod svoje kuće i što su mi omogućili da osvojim sve što sam osvojio otkad sam u Dinamu. Hvala i za nadimak koji sam dobio i koji ću s ponosom nositi cijeloga života. Baka! Veliko hvala i svim navijačima na konstantnoj podršci svih ovih godina koji su bili vjetar u leđa u najtežim trenucima. Hvala i svim trenerima s kojima sam surađivao cijelo vrijeme i od kojih sam mogao naučiti nove stvari. Hvala i ljudima iz kluba bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće. Medicinskoj službi, oružarima, tetama, ekonomima, upravi kluba, ljudima iz tiket prihoda. Hvala i Zdravku Mamiću koji me je doveo u Dinamu i dao mi šansu da budem dio cijele priče.

"Pored svega što mi je Dinamo dao, dao mi je i jednu od najbitnijih stvari, a to su prijatelji koje sam stekao svih ovih godina za cijeli život. Zauvijek ću biti uz vas i vaša vjerna podrška u svakoj NAŠOJ borbi. Zagrebe i Hrvatsko, do sljedećeg viđenja. Vaš Baka! Dinamo iznad svih!"

 

Pročitajte više