Otkriveno zašto je Đoković potjerao brata s tribine. Nije poštovao jedno pravilo

Screenshot: Sportklub

NEOBIČNA situacija dogodila se na kraju prvog seta finala ATP turnira u Adelaideu između Novaka Đokovića i Sebastiana Korde. Najbolji srpski tenisač izbacio je brata Marka s tribina nakon što je izgubio poen i prvi set od 22-godišnjeg američkog tenisača.

Đoković se odjednom okrenuo prema tribinama i rukom pokazao na nekog u loži te mu poručio da se makne. Isto se nastavilo i kad je sjeo na stolicu, srpski tenisač nije prestajao rukom mahati bratu da izađe. Na kraju je par puta i viknuo da napusti tribine, a onda su kamere pokazale njegovog brata Marka kako odlazi s tribina. Nakon toga je Novak preokrenuo meč.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TRENUTAK KADA JE NOVAK IZBACIO BRATA

Uz brata Marka, Đoković je s tribina potjerao i menadžera Eduarda i Elenu, gospođu zaduženu za odnose sa stranim medijima. U loži postoje tri kruga ljudi, u prvom redu sjedi stručno osoblje, iza njih članovi obitelji, a onda prijatelji i poslovni partneri. Kako će se svi oni ponašati za vrijeme meča, isključivo je odgovornost Eduarda i Elene.

Srpski mediji pišu da se oni nisu pridržavali pravila o tome što Novak očekuje od ljudi u svojoj loži. Njihov zadatak je pažljivo pratiti meč te ukazivati ​​na moguće propuste. Puni fokus mora biti na meču, a to sad očito nije bio slučaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.