HRVATSKA OSVOJILA BRONCU

Ovaj podatak najbolje pokazuje koliko je Danska bila nemoćna protiv Hrvatske

Foto: EPA-EFE

HRVATSKA ženska rukometna reprezentacija pobijedila je Dansku rezultatom 25:19 i osvojila je brončanu medalju na Euru u Danskoj. Ovo je prva velika medalja hrvatskog ženskog rukometa u povijesti.

Hrvatska je bila veliki autsajder i u ovoj utakmici, ali je napravila fenomenalnu seriju od 40 minute. Heindahal je zabila za 18:18, a potom Danska nije uspjela zabiti gol nestvarnih 17 minuta.

Rukometašice su dominirale protiv jednog od favorita ovog prvenstva i ovaj podatak najbolje pokazuje koliko je Danska bila nemoćna u ovoj utakmici.

Nakon ovakve dominantne pobjede još smješnije zvuči izjava danskog izbornika prije utakmice koji je jako podcijenio Hrvatsku.

"Veliki je dan pred nama, možemo vratiti broncu u Dansku, razočarani smo zbog poraza, ali dat ćemo sve od sebe za broncu. Ne moramo ništa novo raditi da bismo pobijedili Hrvatsku, da nas je netko prije prvenstva pitao hoćemo li igrati protiv Hrvatske za broncu, rekli bismo: Da, molim vas. Sigurno ćemo naći način za pobjedu", rekao je Jesper Jensen prije utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.