Ovaj Šveđanin je pokazao što znači biti najvjerniji navijač nekog kluba

Screenshot: Twitter

MAGNUS KÄCK pokazao je što znači prava ljubav prema nogometnom klubu. Na razne načine najvjerniji navijači klubova diljem svijeta pokušavaju pokazati koliko su privrženi nekoj ekipi.

Često se to manifestira izdvajanjem velike svote novca i prevaljivanjem više tisuće kilometara kako bi pratili njihove utakmice, pa smo imali smo slučajeve da su pojedinci prosili svoje buduće žene baš na utakmicama svojih miljenika, ženili se u dresovima i na stadionima, sahranjivali u kovčezima u bojama kluba....

Ali, ljubav prema klubu Šveđanin Magnus Käck odveo je na novu razinu.

Iskoristio je prigodu dokazati svoju ljubav prema klubu AIK iz Stockholma tako što je prvi kupio doživotnu ulaznicu za praćenje te momčadi.

Švedski prvak je pred početak nove sezone pustio u prodaju sezonske karte za praćenje svih utakmica naredne godine, ali i uveo novinu - vječnu ulaznicu, koja vlasniku omogućuje da prati sve utakmice ekipe AIK u domaćem prvenstvu do kraja života.

Käck je postao prvi vlasnik te ulaznice. Platio ju je 189.100 švedskih kruna, odnosno oko 19.000 eura.

"Odluka o kupovini ove karte jučer je bila dobra, a danas je još bolja. Ne znam što će mi život donijeti u narednih 30 godina i što ću točno raditi, ali znam da ću biti na tribinama", poručio je prvi vlasnik doživotne ulaznice.

Čelnici švedskog kluba poručili su i da prodaja sezonskih ulaznica ide odlično, te da su već prodali 5.400 karata, iako prvenstvo počinje tek u ožujku.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.