KVALIFIKACIJE ZA SVJETSKO PRVENSTVO

Dembele je oduševio potezima i zabio gol, ali i nasmijao mnoge izvođenjem kornera

Screenshot/Sport Klub

SVJETSKI prvaci Francuzi ostvarili su prvu pobjedu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Nakon što su u utakmici 1. kola skupine D podijelili bodove s Ukrajinom (1:1), danas su svladali Kazahstan (2:0) uz autogol domaće momčadi i pogodak koji je postigao Ousmane Dembele.

Dembele je bio strijelac uvodnog gola na utakmici, a zabio ga je u 19. minuti s 13, 14 metara nakon trka u kazneni prostor domaćina. Nije to bio jedini sjajan potez kojim se može pohvaliti nakon ogleda i koji se mora istaknuti iz utakmice u kojoj je postigao svoj prvi pogodak za Francusku u službenim utakmicama.

Jednako odličan bio je i trenutak iz osme minute u kojem je Llorisovo ispucavanje smirio sjajno kontrolirajući visoku i brzu loptu između dvojice suparnika, a onda se nakon okreta sjurio prema kaznenom prostoru.

Imao je i loših trenutaka, poput ovog izvođenja kornera u kojem je krivo procijenio dolazak do lopte, poskliznuo se na umjetnoj travi Astana-Arene i, umjesto u šesnaesterac, poslao loptu u gol-aut.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE DEMBELE IZVEO KORNER

 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.