Portugalska liga

Ovako navijači Benfice smjenjuju trenera, svakim klikom dalje je od kluba

Foto: Screenshot

NAVIJAČI Benfice nezadovoljni su rezultatima kluba i žele smjenu trenera Jorgea Jesusa, a posebno su razočarani nakon poraza u derbiju od Sportinga proteklog petka.

Sporting je slavio rezultatom 3:1 i to kao gost, čime je Benfica propustila šansu da se popne na drugo mjesto tablice. Sada je treća s četiri boda manje od Sportinga i Porta, koji je prvi.

Sutra može dobiti otkaz

Prema pisanju portugalskih medija, Jesus bi mogao dobiti otkaz već sutra, ako Benfica ne pobijedi Dinamo Kijev u 6. kolu skupine E Lige prvaka. Tri boda u tom susretu bit će dovoljna za Benficu u borbi za plasman u nokaut fazu Lige prvaka, pod uvjetom da Barcelona ne pobijedi Bayern u gostima.

No navijači Benfice već zazivaju smjenu trenera, zbog čega su pokrenuli kampanju tako što su napravili stranicu na kojoj se jednim klikom može pokazati nezadovoljstvo s trenerom.

Oni su stranicu osmislili tako da se svakim klikom Jesus udaljuje 100 metara od kluba, a za njegovu konačnu destinaciju odabran je Flamengo, brazilski klub koji traži novog trenera.

Jesus se upravo iz Flamenga u srpnju 2020. godine vratio u Benficu, nakon što je osvojio titulu brazilskog prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.