OVAKO SE BORI ZA REPREZENTACIJU Potrganih ligamenata urla "Pustite me da igram!"

Screenshot

ARGENTINA - PERU 0:0 u predzadnjem kolu kvalifikacija za SP. Najnovija u nizu blamaža aktualnog viceprvaka svijeta, kojom je ostao ispod crte u borbi za odlazak u Rusiju, donijela je još jednu nesreću.

Fernando Gago, 31-godišnji defenzivni veznjak Boca Juniorsa, te bivši igrač Reala, Valencije i Rome, 61. nastup za Argentinu pamtit će po najgorem. U 66. minuti, samo šest minuta nakon što je ušao u igru, doživio je jednu od najgorih ozljeda za nogometaša.
 
Potrgao je križni i lateralni ligament desnog koljena. Navedena ozljeda iznimno je bolna. Onaj kome se dogodi ne može ni hodati, a kamoli igrati nogomet.
 
 
Gago je upravo tako izgledao dok je s bolnom grimasom sjedio na terenu, ali kada su mu maser i liječnik argentinske reprezentacije rekli da je teško ozlijeđen, počeo je vikati: "Pustite me da igram!"
 
Nažalost, to nije bilo moguće i morao je van igre ubrzo nakon što je ušao na teren. 
 
Argentinski nogometni savez nakon utakmice je potvrdio ozljedu, čije saniranje traje od šest do osam mjeseci. Gago će tako gotovo sigurno propustiti SP. Naravno, ako se Argentina plasira u Rusiju. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.