Ovo je Özilova idealna momčad Lige prvaka za ovu sezonu. U njoj je i Hrvat

Foto: Profimedia/Index

MESUT ÖZIL (34) objavio je kraj igračke karijere u ožujku. Proslavljeni njemački reprezentativac i svjetski prvak iz 2014. naveo je da su učestale ozljede razlog zbog kojeg prestaje s aktivnim igranjem nogometa. Njegov posljednji klub bio je turski Istanbul Basaksehir, za koji je zbog navedenih ozljeda prošle sezone nastupio sedam puta.

Nijemac je danas na Twitteru objavio svoju idealnu momčad Lige prvaka od igrača koji u njoj igraju ove sezone, a u nju je ubacio Ivana Rakitića. Özil dobro poznaje Rakitića, s kojim je igrao u Schalkeu, čiji je član bio od 2005. do 2008. godine. Rakitić je u Schalkeu bio od 2007. do 2011., kada je stigao iz švicarskog Basela. Özil i Rakitić razvili su u tih godinu dana veliko prijateljstvo koje traje i danas.

Rakitić, Rodri i Camavinga

Nijemac je na gol stavio bivšeg reprezentativnog kolegu Manuela Neuera. Desni stoper mu je također sunarodnjak Antonio Rudiger, a u sredini obrane je bivši suigrač iz Reala Sergio Ramos. Portugalac Ruben Dias iz Manchester Cityja mu je na poziciji lijevog stopera.

Rakitić je na desnoj strani veznog reda, a s njim u liniji su Španjolac Rodri i Realov mladi Francuz Eduardo Camavinga. Na lijevoj strani napada nalazi se Nijemac Leroy Sane, desno je Arsenalov Bukayo Saka, a u napadu su Kylian Mbappé i Erling Haaland.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.