Ovo je Hrgovićev protivnik u meču karijere? Poznato je i kad bi se borili

Foto: EPA

FILIPU HRGOVIĆU (31) istekao je ugovor s promotorskom kućom Wasserman Boxing i kopromotorom Eddiejem Hearnom. O toj je situaciji Hearn govorio za Boxing News potvrdivši kako traju pregovori o produljenju suradnje. "Hrgović je u dobroj poziciji s IBF-om. Promovirali smo njegovu borbu s Demseyjem McKeanom. Volimo Hrgovića i nadamo se da ćemo produljiti ugovor", rekao je Hearn.

Podsjetimo, Hrgović je obavezni izazivač za teškašku titulu prema IBF-u. No čini se kako će se El Animal morati strpjeti jer su Oleksandr Usik i Tyson Fury najavili borbu za ujedinjenje titula, koja bi se trebala održati početkom 2024. godine, a potom slijedi i revanš. Loša vijest je i što bi se mogao organizirati meč MMA zvijezde Francisa Ngannoua i boksača Anthonyja Joshue, a upravo se Joshua spominjao kao Hrgovićev protivnik.

Hrgović protiv Wallina?

Međutim, Hearn je otkrio kako bi se Hrgović mogao s Ottom Wallinom (32) boriti za privremenu titulu IBF-a. "Razgovaramo s Wallinom. Voljeli bismo upariti Hrgovića i njega. Vjerujem da bi to bilo za IBF-ovu svjetsku titulu, vjerojatno u ožujku, a onda bi se Joshua mogao boriti s pobjednikom", objasnio je Hearn.

Wallin je švedski boksač s 26 pobjeda i jednim porazom u profesionalnoj karijeri, i to od Tysona Furyja na bodove 2019. godine. Nokautom je slavio 14 puta, a nalazi se na petom mjestu BoxRecove ljestvice najboljih teškaša. Hrgović je deseti u istom poretku, s omjerom 16-0.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.