NBA

Ovo je moglo završiti tragično. Pogledajte kako je Embiid šakom pogodio protivnika

Foto: screenshot Twitter

GOSTOVANJE Chicago Bullsa u Philadelphiji moglo je imati strašne posljedice po njihovu ovoljetnu prinovu Lonza Balla da se krajem prvog poluvremena našao samo koji milimetar bliže zvijezdi Sixersa Joelu Embiidu.

Kamerunski centar je u prodoru na koš izgubio loptu, a onda iz frustracije divljački zamahnuo desnom rukom u suprotnom smjeru, direktno u lice zatečenog Balla. Nasreću, razigravač Bullsa bio je taman toliko udaljen da mu osebujna frizura ublaži kontakt Embiidove šake i njegova čela.

VIDEO: Arena Sport

Embiid je za svoju reakciju zaradio tehničku pogrešku, a zatim zagrlio Balla i ispričao mu se, ali da mu je igrač Bullsa bio samo malo bliže, bio bi to klasičan nokaut direktom u glavu.

Philadelphia je pobijedila 114:105, a Embiid je do kraja susreta zabio 30 koševa uz 15 skokova. Ball je završio s osam poena, pet skokova i pet asistencija, a prvi strijelac Bullsa bio je Zach LaVine s 32 koša.

Treneru Sixersa Docu Riversu bila je to 1000. pobjeda u karijeri i tako je postao tek deseti trener u NBA povijesti s takvim jubilejom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.