NBA

"Ovo je najgori potez koji su Lakersi ikada napravili. Požalit će zbog toga"

Foto: Screenshot (Twitter)

U GOLEMOJ razmjeni Los Angeles Lakersi tradeali su za Anthonyja Davisa, top 5 igrača lige, a New Orleans Pelicansima su u suprotnom smjeru poslali Lonza Balla, Brandona Ingrama, Josha Harta i čak tri picka prve runde, uključujući četvrti izbor na sljedećem NBA draftu koji će se održati za pet dana.

Većina ovaj trade vidi kao win-win situaciju za obje ekipe. Lakersi su napokon dobili superstara kojeg mogu upariti s LeBronom Jamesom te tako preko noći postati kandidati za titulu sljedeće sezone, dok su Pelicansi dobili sjajan paket za franšiznog igrača koji više nije želio biti tamo.

Očekivano, onaj tko smatra da su Lakersi pogriješili je LaVar Ball. Kontroverzni otac Lonza, playmakera uključenog u ovaj trade, iz godine u godinu javno promovira svog sina što je imalo koristi u marketinškom smislu, ali na terenu Lonzo do sada nije opravdao riječi oca koji je jednom rekao da je Lonzo bolji od Stepha Curryja. Radi se o vrlo talentiranom igraču i sada ga čeka novi početak u New Orleansu. Mora popraviti šut i imati manje problema s ozljedama.

"Jamčim vam, ovo je najgori potez koji su Lakersi ikada napravili i više nikada neće osvojiti naslov. Požalit će zbog ovoga. Ako ništa, moj sin je pobjegao s broda koji je sada potonuo. Za Lonza je jedino bitno da je zdrav i igra. Nije bitno gdje. Sada će imati priliku pokazati što zna", govorio je LaVar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.