OVO NIKAD PRIJE NIJE VIĐENO Argentinac izgubio od Đokovića, a onda napravio nešto što je oduševilo svijet

Foto: Twitter

ARGENTINSKI tenisač Horacio Zeballos izgubio je od Novaka Đokovića (6:3,6:4) na ATP turniru u Dohi, ali Argentinac je vjerojatno pokrenuo novi trend u svijetu sporta jer je slavnog srpskog tenisača odmah nakon što su se rukovali na mreži zamolio za selfie.
 
Đokovića je iznenadila molba Zeballosa i bio je oduševljen reakcijom argentinskog tenisača.
 
''Bilo je to lijepo, ugodno iznenađenje. U tenisu dvojica tenisača pokušat će napraviti sve što mogu da bi pobijedili jedan drugoga. Ali tenis je igra i nakon što završi meč, mi smo prijatelji.
 
Nakon što čestitamo jedan drugome, ostajemo ljudi. Naravno da svatko od nas želi pobijediti. Međutim, kad meč završi, cijela ta priča ostaje iza nas i nastavljamo se družiti. Nekad se dogodi da su neki igrači nakon poraza bijesni, jedva ti pruže ruku i ja to razumijem.
 
Međutim, ovo što je napravio Zeballos fantastično je i užasno mi je drago što sam mu mogao ispuniti želju'', kao i uvijek susretljiv je bio veliki Nole.
 
Zajedničku fotografiju Zeballos je odmah stavio na svoj službeni Twitter, a dodao je i nekoliko rečenica.
 
''Žao mi je, ljudi. Izgubio sam, ali barem sam dobio najbolji selfie dana, ha ha. Svaka ti čast, Nole, genije si'', napisao je Argentinac.
 
Radek Stepanek, tenisač s kojim će u četvrtfinalu Dohe igrati srpski tenisač, komentirao je performans Zeballosa i Đokovića i dodao kako njega nikad u karijeri tenisač kojeg je porazio nije upitao za zajednički selfie.
 
''Oduševljen sam. Ovo što su njih dvojica napravili dokaz je da i nakon poraza tenisač ne mora pasti u defetizam i depresiju. To se dogodilo samo minutu nakon što je meč završio i nakon što su se na mreži rukovali. Zeballos je već zaboravio izgubljeni meč i za njega je odmah život krenuo dalje. Bila je to fantastična reakcija i ja mu čestitam. Mislim da je to zaista krasna gesta'', rekao je Stepanek.
 
Tko zna, možda je Zeballos započeo jedan novi trend u svijetu vrhunskog sporta, no ako se to i ne dogodi, Argentinac je barem dobio lijep suvenir, a oduševio je i društvene mreže.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.