Pep je vikao na njega jer nije mogao smršavjeti: "Morao sam se svaki dan vagati"

Foto: Profimedia

SAMIR NASRI (35) bio je velika nada francuskog nogometa. Karijeru je započeo 2004. u Marseilleu, iz kojeg se četiri godine kasnije otisnuo u Arsenal. Sjajnim nogometom ovaj ofenzivac došao je do transfera u Manchester City 2011. godine, iz kojeg je otišao 2016. na posudbu u španjolsku Sevillu.

Tamo ga je poslao Pep Guardiola, koji je u ljeto 2016. preuzeo City. Nasri se prisjetio njihove kratke suradnje na ljetnim pripremama: "Imali smo nekoliko rasprava tada, iako smo kratko surađivali. Bio je razočaran što imam višak kilograma i to mi je stalno govorio. On je arogantan, ali na dobar način. Zna da je najbolji trener na svijetu i svima to daje do znanja."

"Morao sam se svaki dan vagati"

"Iz tebe izvlači maksimum i, ako to ne možeš podnijeti, nisi za njegovu momčad. Prema meni je uvijek bio iskren i pošten, iako tada to nisam baš tako shvaćao. Sjećam se na pripremama koliko je bio razočaran zbog moje kilaže. Morao sam se svaki dan vagati i on je jednom bio baš jako ljutit. Vikao je na mene jer ne mogu skinuti višak kilograma. Mislim da je tada i odlučio da me City proda."

Guardiola je vikao na Nasrija: "Znam da sam mu govorio da ne viče na mene jer nisam dijete. Možda sam se tada previše opustio na odmoru, ali imao sam tešku sezonu u kojoj sam često bio ozlijeđen. Imao sam i neke privatne probleme. Kad sam mu sve objasnio, ispričao mi se, ali vidio sam da neće ozbiljno računati na mene. Nisam mogao skinuti višak kilograma i to je njemu bio problem. Ubrzo sam otišao u Sevillu nakon toga."

Nasri je u karijeri još igrao za turski Antalyaspor, West Ham i Anderlecht. Za Francusku je u 41 utakmici zabio pet golova, a umirovio se prije tri godine u belgijskom Anderlechtu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.