EUROPSKE LIGE

Guardiola odgovorio Evri i Berbatovu: Nisam vidio takav karakter kad sam ih gazio

Foto: EPA

TRENER Manchester Cityja Pep Guardiola morao je slušati brojne kritike nakon što je ispao u polufinalu Lige prvaka. Guardiola ima najskuplju momčad na svijetu, imao je dobivenu utakmicu protiv Reala, a onda je u dvije minute izgubio prednost pa u produžecima ispao iz natjecanja.

Žestoko su ga kritizirali bivši igrači Manchester Uniteda Dimitar Berbatov i Patrice Evra, koji su naglašavali da njegova momčad nema karakter te da je on trener koji mora dominirati u svlačionici. Evra je rekao za Guardiolu da on zapravo u svojoj momčadi ne želi imati lidere, igrače s jakim karakterom, jer on mora biti taj, predvodnik Cityja.

Guardiola: Mi imamo karakter

Berbatov je njegov neuspjeh usporedio s kolapsom Bayerna, koji je izgubio nakon što je vodio u finalu Lige prvaka 1999. godine. Guardiola je svoju priliku za odgovor dočekao na konferenciji za medije.

"Kad sam igrao protiv njih, dok sam ih uništavao s Barcelonom u finalu Lige prvaka, nisam vidio takvu osobnost, takav karakter. Iste takve osobnosti oni imaju i danas. Imamo mi karakter kao momčad. Nakon četiri utakmice zabili smo 23 gola. To je za mene nevjerojatan karakter. Žao mi je, ali ne slažem se s njima", rekao je Guardiola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.