MANCHESTER CITY

Pep otkrio planove u Cityju pa poručio Barceloni: Ne pričajte preglasno

Foto: EPA

MANCHESTER CITY pobijedio je West Ham 2:0 u zaostaloj utakmici 26. kola Premiershipa.

Bila je to prva utakmica Citizena nakon što ih je UEFA na dvije godine izbacila iz Lige prvaka zbog kršenja financijskog fair playa i upravo to je bila početna tema Pepa Guardiole na presici poslije pobjede.

Prokomentirao je španjolski menadžer reakcije iz Barcelone, konkretno stav predsjednika Josepa Marije Bartomeua koji je posve podržao UEFA-inu odluku.

"Ne pričajte preglasno, Barcelona. To je moj savjet jer su svi uključeni u ove situacije. Žalit ćemo se i nadamo se da ćemo u budućnosti moći igrati u Ligi prvaka protiv Barcelone", rekao je pa dodao:

"Nije ništa gotovo. Klub vjeruje da ovo nije fer, žalit ćemo se i pričekati. Sve što možemo raditi kao ljudi na terenu je ono što smo radili u posljednje četiri godine. Vjerujem mom klubu sto posto, objasnili su mi razlog zbog čega se ovo dogodilo."

Odgovorio je i što će biti ako stvari krenu po zlu.

"Ako me ne otpuste, što se može dogoditi, ostat ću ovdje sto posto, više nego ikada. Prije svega želim ostati dulje od ugovora koji imam trenutačno, to je nešto posebno. Želim ostati i pomoći klubu, ako je moguće da zadržimo ovaj nivo koliko god je to moguće."

Novinare je zanimalo je li rekao igračima da ostaje u klubu čak i ako City ispadne u treću ligu.

"Zašto bih odlazio? Rekao sam da volim ovaj klub, da mi se sviđa biti ovdje, zašto bih otišao? Optimističan sam. Razgovarali smo s igračima i sljedeća tri mjeseca ćemo se samo koncentrirati na ono što radimo. Osobno, što god se dogodilo, ostajem ovdje i sljedeće sezone."

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.