Perišić je pred povratkom u Serie A. Dva kluba se bore za njegov potpis

IVAN PERIŠIĆ (35) je na korak do povratka u talijansku Serie A, objavio je maloprije talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio. Perišića želi Monza, klub koji je do smrti bio u vlasništvu Silvija Berlusconija, a u kojem i dalje glavnu riječ vodi Adriano Galliani, legendarni direktor Milana.

Di Marzio piše da upravo Galliani radi na tome da u smiraju prijelaznog roka dovede Perišića iz Splita te da je do potpunog dogovora preostao samo Perišićev konačni pristanak. S obzirom na to da se Perišić već neko vrijeme nudi klubovima i traži izlaz iz Hajduka, za očekivati je da će prihvatiti ponudu Monze. 

Nedugo nakon Di Marzija oglasio se i Fabrizio Romano, najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere. On pak navodi da Perišića želi i Genoa, kojoj će to biti teško izvediv posao u finišu prijelaznog roka, ali spremna je pokušati.

Fiorentina ga odbila

Podsjetimo, od ponoći 29. kolovoza i idućih osam dana Perišić može otići ako za njega Hajduku netko plati 200 tisuća eura. Perišićev učinak u Hajduku je skroman: 12 nastupa, od kojih samo 3 u prvoj postavi te 1 gol. Perišić se zimus vratio u Hajduk, gotovo 18 godina nakon što ga je napustio. 

Ranije danas pisalo se o tome da se nudio Fiorentini, ali da u tome nije bio uspješan. Fiorentina već neko vrijeme traži igrača na poziciji lijevog krila, ali Talijani su ideju Perišića ekspresno odbili. Nisu ni pomislili da dovedu hrvatskog krilnog napadača, navodi talijanski stručnjak za transfere Niccolo Ceccarini.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.