Perišić poslije utakmice tješio Lukakua: Nekad zabiješ, nekad ne zabiješ

Foto: Profimedia

NAKON remija 0:0, kojim je Hrvatska ušla u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru, a Belgija ispala s turnira, Ivan Perišić tješio je bivšeg klupskog suigrača iz Intera, koji je brojnim promašajima u drugom poluvremenu nedvojbeno postao tragičar utakmice.

"Proveo sam s njim dvije-tri minute nakon utakmice. Ovo je nogomet, nekad zabiješ, nekad promašiš. On je zaista jak igrač. Nadam se da će s Interom osvojiti što je moguće više trofeja", rekao je Perišić u razgovoru za FIFA+. "Za nas je najvažnije da smo prošli skupinu. Odigrali smo dobro, kao i oni. Ali mislim da smo, gledajući sve tri utakmice, zaslužili proći."

Lukaku se u Kataru mučio sa spremnošću nakon oporavka od ozljede, propustio je prvu utakmicu skupine s Kanadom, ušao u zadnjih devet minuta protiv Maroka, a onda je izbornik posegnuo za njim u drugom poluvremenu protiv Hrvatske u očajničkom pokušaju da Belgija zabije neophodan gol za prolaz.

Umjesto na odmor, odmah natrag u klub

Lukaku je nakon ispadanja odlučio ne ići na odmor, nego se namjerava smjesta vratiti u Inter kako bi se fokusirao da nastavak sezone dočeka potpuno spreman.

Perišić i Lukaku zajedno su proveli samo jednu sezonu u Interu, ali su je završili osvajanjem naslova prvaka. Kad je Lukaku stigao u Milano 2019., Perišić je otišao na posudbu u Bayern, a kad se Lukaku vratio iz Chelseaja ovog ljeta, Perišić je prešao u Tottenham.