Perišić se ponudio Fiorentini. Ekspresno je odbijen

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

IVAN PERIŠIĆ (35) se preko svojih menadžera ponudio talijanskoj Fiorentini, klubu koji već neko vrijeme traži igrača na poziciji lijevog krila, ali Talijani su tu ideju ekspresno odbili. Nisu ni pomislili da dovedu hrvatskog krilnog napadača, navodi talijanski stručnjak za transfere Niccolo Ceccarini.

Podsjetimo, od ponoći 29. kolovoza i idućih osam dana Perišić može otići ako za njega Hajduku netko plati 200 tisuća eura. Međutim, do toga da Perišić napušta Hajduk nije došlo ostvarenjem uvjeta klauzule, barem ne još, nego šokantnim otkrićem Hajdukovog trenera Gennara Gattusa.  

Odlazi uz ogorčenje navijača

Prije dva tjedna je Hajdukov sportski direktor Nikola Kalinić objavio da Perišić odlazi iz kluba. Razlozi su sukob s trenerom Gennarom Gattusom, koji je Perišića zbog nediscipline odstranio iz momčadi pred utakmicu s Lokomotivom, te to što je zatim Talijan objavio da je Perišić tri tjedna ranije došao do njega i rekao mu da želi otići iz Hajduka.

Na to je uslijedio val ogorčenja navijača prema Perišiću, koji je nakon prijetnji i uvreda odlučio otići. Perišićev učinak u Hajduku je skroman: 12 nastupa, od kojih samo 3 u prvoj postavi te 1 gol. Perišić se zimus vratio u Hajduk, gotovo 18 godina nakon što ga je napustio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.