EUROPSKE LIGE

Pet godina bio je u Bayernu. Na odlasku napao Nagelsmanna: Za mene nije bilo mjesta

Foto: EPA

NIKLAS SULE će na kraju sezone kao slobodan igrač napustiti Bayern i otići u Borussiju Dortmund. Bavarski klub u posljednjem, 34. kolu Bundeslige gostovao je kod Wolfsburga te odigrao 2:2. Trener Julian Nagelsmann na toj utakmici nije imao upravo Sulea, što je objasnio rekavši: "Pitali smo Nikija hoće li ići s nama. Rekao je: 'Ne, vjerojatno ne.' Nije se pripremio. Zato smo ga ostavili kod kuće."

No Sule je rekao kako je Nagelsmann lagao. Za njemački Bild iznio je svoju stranu priče. "Nije u redu, o meni su se prošli vikend pričale priče koje nisu istinite. Julian Nagelsmann me prošli četvrtak pitao bi li bilo u redu da ne budem dio momčadi protiv Wolfsburga. Želio je nagraditi mlade igrače koji će i iduće sezone biti u Bayernu. Za mene nije bilo mjesta u momčadi", rekao je Sule.

"Shvaćao sam odluku i prihvatio je. Bila je to odluka trenerskog tima koji me iz razumljivih razloga nije želio u sastavu. U petak, malo prije polaska, kada se Marcel Sabitzer ozlijedio, pomoćni trener rekao je da mogu doći ako želim, ali je u redu ako neću. To je cijela priča", dodao je Sule.

"Rekao je da nisam učinio ništa loše"

Poručio je kako ga je naljutilo što ga je Nagelsmann pred igračima oslobodio krivnje, nakon čega je javno iznio drugačiju priču. "Prije nedjeljne proslave, kada smo svi bili na okupu, trener je pred cijelom ekipom rekao da nisam učinio ništa loše i da mu je žao što mi se događa. Suigrači znaju da ih ne bih iznevjerio", zaključio je Sule, koji je u Bayern došao 2017. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.