Pet godina je u Cityju, a sad su ga izbacili iz restorana tijekom proslave titule

Foto: Profimedia

MANCHESTER CITY obranio je naslov prvaka Premier lige. Momčad trenera Pepa Guardiole ušla je u zadnje, 38. kolo s dva boda prednosti pred Arsenalom te je u utakmici protiv West Hama pobjedom 3:1 potvrdila da je najbolja u Engleskoj. Arsenal je završio na drugom mjestu, dok je Liverpool treći.

Nogometaši Cityja, među kojima su hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić kojima je ovo prva titula otkako su u klubu, slavili su na stadionu Etihad i u svlačionici. Potom su, piše Daily Mail, posjetili mančesterske barove, noćne klubove i restorane.

SplashNews tvrdi da je oko 4 sata ujutro iz grčkog restorana Fenix izbačen treći golman Cityja Scott Carson (38). Fotografiran je kako napušta restoran u pratnji zaštitara, i to nakon što se navodno pokušao potući s neimenovanom osobom.

Carson je u pet godina svega dva puta nastupio za City

Carson je u karijeri branio za Leeds, Liverpool, Sheffield Wednesday, Charlton, Aston Villu, West Bromwich Albion, Bursaspor, Wigan i Derby County. U Manchester City je stigao 2019. na posudbu, dok je dvije godine kasnije potpisao ugovor.

Iako je pet godina u klubu, Carson je upisao svega dva nastupa jer je uvijek imao status rezerve. S druge strane, engleski mediji hvalili su njegov utjecaj na svlačionicu pa ga je tako i Guardiola 2021. opisao kao "pravog vođu", kojeg "svi vole". Carson ima četiri nastupa za englesku reprezentaciju, a ugovor sa Cityjem istječe mu na kraju ove sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.