Pisalo se da bi Lovren mogao doći u Dinamo. Evo što se događa

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

DEJAN LOVREN, 34-godišnji stoper i bivši reprezentativac Hrvatske, u siječnju prošle godine iz ruskog Zenita vratio se u Lyon, svoj prvi internacionalni klub. Ove sezone odigrao je tek deset utakmica za prvi sastav Lavova u prvenstvu i pao u drugi plan pa ga Transfermarkt procjenjuje na samo 1.2 milijuna eura vrijednosti.

U francuskim medijima pojavila se informacija da je Lovren još jedan od bivših igrača Dinama koje nova vlast u Maksimiru navodno želi dovesti. Isti su izvori pisali da je glavna prepreka plaća jer je Lovren s 400 tisuća eura mjesečno jedan od najbolje plaćenih igrača Lyona. No doznajemo da ništa od toga nije istina.

Dinamo nije zainteresiran za Lovrena

Naime, u Dinamu ne postoji nikakav interes za Lovrena niti su u tom smislu uspostavljeni kontakti između hrvatskog prvaka i igrača, odnosno njegovih predstavnika. Lovren je bio želja bivše uprave, ali nova se okrenula drugačijim sportskim ciljevima.

Dinamo je u aktivnoj potrazi za dva stopera, ali neće trošiti nerazumno i davati veliku plaću igraču od 34 godine. Dinamo cilja na igrače koji mu mogu odmah nešto dati, ali je važno i da imaju preprodajnu vrijednost. Ciljat će se igrači kojima bi Dinamo mogao poslužiti za dokazivanje u karijeri ili za njezinu rehabilitaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.