Pitali smo HNS zašto nema Paninijevih sličica HNL-a. Evo što su nam odgovorili

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

HNS JE prije par tjedana ponosno najavio da će Panini uskoro u prodaju pustiti album sa sličicama klubova i igrača HNL-a. To se i dogodilo proteklog vikenda, a sličice su toliko popularne da se gotovo nigdje ne mogu kupiti. Kiosci Tiska i ostala prodajna mjesta u jutarnjim satima dobiju nekoliko kutija sličica, ali se one razgrabe u vrlo kratkom roku.

Sakupljači su ogorčeni nestašicom sličica, koje pokušavaju pronaći na svim prodajnim mjestima u svojim gradovima. Neki od njih javili su se i redakciji Indexa tužni što ne mogu kupiti sličice, a mi smo HNS-u poslali upit. Evo što su nam odgovorili.

"Raduje nas izuzetan interes navijača za sličice SuperSport HNL-a, u što smo čvrsto i vjerovali kada smo krenuli u ovaj projekt koji za cilj upravo i ima popularizaciju lige i drago nam je što se taj cilj ostvaruje. Takva potražnja pokazuje da smo i pogodili s odgovarajućom promocijom, kao i suradnjom s Nogometnim Ikonama.

S obzirom na to da se prvi puta na tržište plasirao ovakav album sa sličicama HNL-a, nije bilo moguće predvidjeti točnu potražnju, s time da su i HNS i Panini očekivali vrlo snažan interes te je sukladno tomu planirana i ponuda koja je bila vrlo velika s obzirom na veličinu tržišta i činjenicu da se prvi puta plasiraju sličice za HNL.

Distribucija sličica je u domeni partnera, tvrtke Panini, koja donosi poslovnu odluku o količinama i modelu distribucije. Drago nam je što u ovom projektu imamo takvog partnera jer je Panini svjetski lider i tvrtka s velikim iskustvom u cijelom svijetu, pa tako i na hrvatskom tržištu, kao i snažnim proizvodnim kapacitetima.

Sigurni smo da će brzo pronaći rješenja da na mjestima gdje su sličice razgrabljene omogući zainteresiranima nove paketiće. Ukratko, uvjereni smo da će svi ljubitelji sličica doći do svojih paketića te da će uspješno popuniti svoje albume", odgovorili su nam iz HNS-a i dodali kako se sličice mogu kupiti online OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.