Navijači o proslavi gola na Svjetskom prvenstvu: Napravio bih salto unatrag

Video: Index

IAKO je Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru pred samim krajem, Hrvate još uvijek trese navijačka groznica. Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je od Argentine te se nije uspjela plasirati u finale, ali igrat će za brončanu medalju protiv Maroka.

Bez obzira na ishod u Kataru, građani ne skrivaju ponos te nestrpljivo čekaju dolazak reprezentacije kako bi ponovno pokazali zajedništvo i proslavili njihov uspjeh. Glavne zagrebačke ulice ovih dana pune su strastvenih nogometnih fanova i vjernih navijača, a mi smo ih odlučili pitati kako bi oni proslavili gol da su igrači na Svjetskom prvenstvu te koji bi trenutak izdvojili kao najdraži tijekom trajanja prvenstva.

"Najela bih se dobro i napila", rekla nam je jedna sugovornica, a drugi sugovornik dodao je: "Skinuo bih dres, ali samo ako sam malo bolje istreniran". Navijači su bili poprilično kreativni, Petkovićev gol protiv Brazila većini je najposebniji trenutak, a što su nam sve još rekli, pogledajte u videu ispod.

Za sve koji žele biti upoznati sa svim sportskim rezultatima i statistikama na vrijeme, tu je SPORTI aplikacija koju omogućuje SuperSport, a od nje vas dijeli samo jedan klik. Više o aplikaciji možete pročitati ovdje

Ako uz zanimljive utakmice želiš osvojiti super nagrade i vrijedne bonuse, postani dio SuperSport SuperKluba, programa loyalty vrijednosti za igrače Supersporta. Igraj na Vatrene i utakmice Svjetskog prvenstva i zabavi se!

Sadržaj donosi Index u suradnji sa SuperSportom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.
Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.
Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.