Pitali smo vas treba li Dinamo smijeniti Jakirovića. Ovako ste odgovorili

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

DINAMO je u prvom kolu Lige prvaka doživio najveći poraz u svojoj povijesti. Kod Bayerna je hrvatski prvak poražen s 9:2. Dinamo je usput postao i prvi klub u povijesti najjačeg nogometnog natjecanja koji je u jednoj utakmici primio devet golova.

Bayern je već u prvom poluvremenu zabio tri gola, da bi se Dinamo zatim nakratko vratio u utakmicu tako što je ekspresnim golovima na početku drugog poluvremena došao na 3:2. Ipak, igrači Bayerna su opet stisnuli Dinamo te do kraja nemilosrdno punili mrežu Ivana Nevistića. Dodajmo da je pri tome Dinamov golman s nekoliko sjajnih obrana spasio svoj klub i od gore katastrofe. Jasno je kako je Dinamo igrao kada mu se nakon ovakvog debakla po dobrom ističe golman.

Grafika: Sofascore

Nije sramota ni neočekivano izgubiti od Bayerna, ali nakon što je Dinamo u toj utakmici imao ne samo užasne rezultat i igru nego i pristup, postavlja se pitanje odgovornosti trenera Sergeja Jakirovića. Posebno zato što je ovo treća loša važna utakmica Dinama zaredom.

Većina vas misli da Dinamo treba otpustiti Jakirovića

Nije uspio pobijediti u dva prvenstvena derbija. Nakon remija 1:1 s Rijekom u SuperSport HNL-u na Rujevici te poraza od Hajduka na Maksimiru (0:1), Dinamo je sada doživio najteži poraz u povijesti. Jasno je da je momčad u krizi.

Mi smo vas zato u anketi pitali može li je Jakirović iz nje izvući ili Dinamo mora mijenjati trenera. Od kasno sinoć do maloprije u njoj vas je glasalo preko 28 tisuća. Većina, 61 posto, smatra da Dinamo treba otpustiti Jakirovića. Preostalih 39 posto smatra da nije zaslužio otkaz.

Tablice omogućuje Sofascore

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.