Pjaca i Kulenović: Mogla je biti i veća razlika za nas, ali ovo nije gotovo

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

MARKO PJACA jednim i Sandro Kulenović s dva gola osigurali su Dinamu lakši uzvrat utakmice play-offa za Ligu prvaka. Hrvatski prvak jučer je na stadionu Maksimir pobijedio Qarabag 3:0 i u uzvratu za sedam dana u Bakuu će tražiti prolazak u glavni dio natjecanja. Dinamovi junaci prokomentirali su uvjerljivu pobjedu svog tima.

"Bilo je svega, puno šansi, puno golova. Moramo biti zadovoljni rezultatom kojim idemo na uzvrat. Kad su se otvorili, moglo je biti i više. Nećemo se žaliti, to je dobar rezultat, idemo s velikim samopouzdanjem u Baku. Nije gotovo. Pokazali su da su dobra ekipa. Idemo sa samopouzdanjem , ali ih ne smijemo olako shvatili. Imali su dosta prilika u prvom poluvremena, moramo ići s puno respekta", rekao je Pjaca i prokomentirao svoj prvi gol za Dinamu u službenoj utakmici nakon povratka u klub:.

"Velika sreća, olakšanje, jako mi je drago, ponajviše zbog momčadi. Drago mi je da sam to ostvario na Maksimiru u prvoj europskoj utakmici sezone. Atmosfera je bila fantastična, navijači su vjetar u leđa i dodatan motiv za bolju igru."

Kulenović: Ostvarili smo zacrtani cilj

"Ostvarili smo zacrtani cilj i došlo do prednosti na domaćem terenu. Suparnik je pokazao da je dobra momčad. Drago mi je da golovima mogu pomagati ekipi. Čudesan je osjećaj zabiti u ovoj utakmici. ipak, trebamo biti oprezni u uzvratu", dodao je Kulenović, koji je u igru ušao u 63. minuti i pogađao u 75. i 60.

"Moram reći da posao nije niti blizu gotov. Analizirali smo Qarabag, znali smo da imaju kvalitetne ofenzivce, imali su svoje šanse. Nešto su promašili, nešto smo obranili, a mi smo svoje zabili. Vjerujem da pogođena stativa neće biti presudna", zaključio je dvostruki strijelac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.