ZANIMLJIVOSTI

Podolski: Wenger je bio kao djedica. Nikad nije vikao

Foto: EPA

LUKAS PODOLSKI dao je intervju za magazin FourFourTwo u kojem je govorio o dvije i pol godine koje je proveo u Arsenalu pod vodstvom Arsenea Wengera. 

Nijemac je za Arsenal nastupio 82 puta, a ostvario je učinak od 31 zabijenog gola i 17 podijeljenih asistencija. Bio je i osvajač FA Cupa. 

"Nisam dobio dovoljno vremena. Bio sam dobar na treninzima, mislim da sam zaslužio više minuta. S druge strane, pogledajte moje brojke, na 80 odigranih utakmica imao sam jako dobre brojke", rekao je Podolski pa dodao: 

"Moj odnos s navijačima i suigračima bio je pozitivan. Osvojili smo FA Cup 2014. godine, to je bio prvi trofej kluba u puno godina. Volio sam živjeti u Londonu", dodao je Podolski. 

Bez obzira na to što se u intervjuu žalio na malo minuta, istaknuo je kako je s Wengerom imao sjajan odnos. Opisao ga je kao čovjeka koji je stvorio Arsenal. 

"Bio je sjajan menadžer, volio sam ga kao osobu. Bio je kao djedica, jako pametan i ugodan za razgovor. Govorio je mnoge jezike i nikad nije vikao", rekao je Podolski pa dodao:

"On je bio Arsenal. Sve tamo je sam stvorio. Stvorio je prepoznatljiv stil igre, nadzirao je sve u klubu u te 22 godine koje je proveo tamo", zaključio je Podolski. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.