Pogledajte Dinamovu posvetu Petkoviću. Fanovi: Dalić se nisko srozao

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

BRUNO PETKOVIĆ (28) glavna je tema od subote i poraza Hrvatske od Španjolske 3:0 u prvom kolu Europskog prvenstva. Podsjetimo, Petković je srušen u 77. minuti nakon duela s Rodrijem. Dvije minute kasnije stavio je loptu na bijelu točku i pokušao smanjiti zaostatak od 3:0, no Unai Simon pročitao je i obranio njegov udarac.

Dinamo posvetio objavu Petkoviću

Petković je koju sekundu potom postigao gol koji je, pak, bio poništen zbog preuranjenog utrčavanja Ivana Perišića u kazneni prostor. Nakon utakmice izbornik Zlatko Dalić kritizirao je Petkovića jer on nije ni trebao pucati taj penal, a danas je stigla vijest da se Petković ispričao suigračima i da je situacija izglađena. Petkoviću je danas podršku pružio i njegov Dinamo, čiji je najbolji igrač.

Dinamo je objavio Petkovićeve najbolje poteze iz prethodne sezone, u kojoj su zajedno osvojili duplu krunu. U opis videa Dinamo je stavio "Bruno" uz emoji plavog srca, a u komentarima su se odmah počeli javljati fanovi koji su stali u njegovu obranu. Objavu možete vidjeti ovdje.

"Tužno je čega se Dalić dosjetio"

"Svaljivanje krivice na našeg Petka je najružnije i najtužnije čega se Dalić uspio dosjetiti da skrene pažnju sa svoje odgovornosti. A sad se zna i da Petko nije penal pucao samoinicijativno. Čak se i ispričao suigračima. Veličina bio i ostao, a Dalić mi se u očima srozao toliko nisko da teško može niže!"

"Nije iskoristio kazneni u prvom kolu protiv Hajduka, ali se u nastavku sam potrudio i zaslužio titulu - od tragičara do junaka (prvaka)! Glavu gore, Bruno, sve se vrati."

"Odličan tajming za video... Poruka jasna, uskoro bivšem izborniku."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.