Pogledajte fantastičnu asistenciju Ivana Perišića za krasan gol Harryja Kanea

Foto: Screesnhot

TOTTENHAM je u susretu 19. kola engleskog Premiershipa kao gost s visokih 4:0 pobijedio Crystal Palace. Sva četiri gola su pala u nastavku, a kod prvog je sudjelovao hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Nakon prvog poluvremena bez golova, u kojem je domaćin bio opasnija momčad, gosti su poveli odmah na početku drugog. Igrala se 48. minuta kad je nakon jedne loše reakcije obrane Crystal Palacea Tottenham u dva-tri dodavanja prebacio igru na lijevu stranu, gdje je bio Ivan Perišić.

Prvo poluvrijeme bez golova, a onda je Perišić započeo šou Spursa

Hrvatski reprezentativac je fantastičnim centaršutom pronašao Harryja Kanea, a ovaj ovakvu šansu glavom nije propustio zabiti. Samo osam minuta kasnije Spursi su zabili i drugi gol, a opet je strijelac bio sjajni Harry Kane. 

Tada se momčad Crystal Palacea raspala, a gosti su nastavili uništavati domaćina. U 68. minuti je zabio Doherty na asistenciju Sona, a Korejac je u 72. minuti i sam zabio četvrti gol za Tottenham. Perišić je igrao do 86. minute. Tottenham je ovom pobjedom ostao peti s 33 boda, dok je Palace 12. s 22.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO ASISTA PERIŠIĆA.