Finale kupa

Pogledajte gdje će biti smješteni navijači Rijeke na domaćoj tribini Poljuda

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

U FINALU Kupa Hrvatske 26. svibnja na Poljudu se sastaju Hajduk i Rijeka, a službeni domaćin, iako se igra na Hajdukovom stadionu, bit će Rijeka. 

U prodaji za finale za navijače Rijeke bit će 20 posto ulaznica, odnosno nešto više od 6000 ulaznica na zapadnoj tribini. Riječki klub je objavio da će na raspolaganju biti sektor A (90 kuna), Sektor B (120 kuna), te sektori C i D na kojima će ulaznice koštati 150 kuna. "Prodaja za utakmicu finala Kupa Hrvatske počet će u srijedu 27. travnja, a radno vrijeme blagajni prvi tjedan prodaje ulaznica je od srijede do petka od 16 do 21 sat , te u subotu od 9 do 13 sati", objavila je Rijeka.

Hajdukovi navijači dobit će sektore E i F na zapadnoj tribini te M i P na istočnoj. Pola kapaciteta stadiona će se naći u slobodnoj prodaji, dok ostatak od 10 posto ide HNS-u i sponzorima. Očekuje se da će navijači Hajduka pokupovati i većinu ulaznica iz slobodne prodaje.

Ranije je Armada, navijačka skupina koja prati Rijeku, objavila da će u Split putovati brodom. Riječani su posljednji put brodom na utakmicu u Split putovali u ožujku 2017. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.