Pogledajte kako je Ćorić proslavio prvi gol za Rudeš. Pokazao je neobičan simbol

Screenshot: MAXSport

RUDEŠ je na stadionu u Kranjčevićevoj s 2:1 slavio protiv Gorice i tako u 25. kolu SuperSport HNL-a stigao do prve pobjede. Momčad trenera Davora Mladine sada ima sedam bodova, 18 manje od pretposljednje Istre, što znači da i dalje ima gotovo nemoguć zadatak izboriti ostanak. Pobjednički pogodak postigao je Riad Mašala u 93. minuti, dok je vodeći gol zabio Ante Ćorić.

Nekada ogromnom talentu Dinama i cijelog hrvatskog nogometa bio je to prvi gol otkako se u zimskom prijelaznom roku, nakon što je par mjeseci bio bez kluba po odlasku iz Rome, vratio u SHNL. Ćorić je do pogotka došao tako što je u 26. minuti realizirao kazneni udarac, a trenutak je proslavio oblikovavši prstima neobičan simbol.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Ćorić odigrao sedam utakmica za Rudeš

Dinamo je Ćorića prodao Romi za šest milijuna eura, no on je u talijanskom klubu odigrao tek tri utakmice. Ostatak vremena proveo je na posudbama ili na tribinama pa je tako bio u Zürichu, Almeriji, Olimpiji i Venlu. U Rudešu je dosad kao prvotimac odradio sedam nastupa te, uz spomenuti gol, ima jednu asistenciju.

Grafika: Sofascore

Ugovor sa zagrebačkim klubom ima do ljeta 2025. godine. Transfermarkt mu je vrijednost krajem 2016. bio procijenio na deset milijuna eura, dok je sada riječ o procjeni na 300 tisuća eura.