Pogledajte kako je Istra predstavila dresove za iduću sezonu: "Ovo je novi klasik"

Screenshot: NK Istra

ISTRA 1961 predstavila je domaći i gostujući dres za iduću sezonu. Pulski prvoligaš objavio je spot za domaći dres u kojem njegov iskusni veznjak Slavko Blagojević (36) u prijašnjim klupskim dresovima hoda gradskim ulicama i susreće sugrađane. Svi ga promotre, a zatim kažu "klasik". Spot završava tako što Blagojević dolazi na stadion Aldo Drosina te u društvu suigrača kaže: "Ovo je novi klasik."

Središnji vezni igrač Blagojević 2020. godine stigao je u Istru. Jedan je od njezinih najiskusnijih igrača, no prošle sezone upisao je samo četiri nastupa jer je imao problema s ozljedama. Prema Transfermarktu, Blagojevićev ugovor vrijedi do ljeta 2024. godine.

🔥OVO JE NOVI KLASIK!🔥 Domaći dres u zelenoj boji, s dodatkom upečatljivih žutih motiva, predstavlja klasični model u suvremenoj verziji s kojom krećemo u pobjede ove sezone! Ovaj je dres spoj naših prepoznatljivih nijansi u modernoj verziji, čime obilježavamo sinergiju novog vremena i starih običaja koje njegujemo. To je Novi klasik! FORZA ISTRA

Objavljuje NK Istra 1961 u Petak, 30. lipnja 2023.

Predstavili su i gostujući dres

Gostujući dres predstavili su također uz spot i pjesmu Noći istarske. "Gostujući dres ove godine predstavlja bliske osjećaje koje nosimo u srcu! Crna boja s posutim žutim 'sjajem zvijezda' na ramenima označava nama najdraže trenutke pod reflektorima stadiona, uzbudljive Noći istarske! 'Zovu me i prate gdje god krenem ja..', pa tako i na gostujuće utakmice!" stoji u objavi Istre 1961.

Istra je odličnu prošlu sezonu završila na petom mjestu SuperSuper HNL-a. Pod vodstvom trenera Gonzala Garcije do same završnice borila se za pozicije koje vode u europska natjecanja. U iduću prvoligašku sezonu povest će je Mislav Karoglan, bivši trener Hajduka.

💥NAŠE NOĆI ISTARSKE💥 Gostujući dres ove godine predstavlja bliske osjećaje koje nosimo u srcu! Crna boja sa posutim žutim ‘’sjajem zvijezda’’ na ramenima označava nama najdraže trenutke pod reflektorima stadiona, uzbudljive Noći istarske! ‘’Zovu me i prate gdje god krenem ja..’’, pa tako i na gostujuće utakmice! FORZA ISTRA

Objavljuje NK Istra 1961 u Petak, 30. lipnja 2023.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.